Locion Tonik

Për të gjitha llojet e lëkurës

Toneri BeauCaire është i përshtatshëm për lëkurë normale dhe të kombinuar si dhe për lëkurë të yndyrshme dhe të thatë. Ajo freskon lëkurën dhe e pastron atë deri në poret pas aplikimit të Qumështit Pastrues BeauCaire. Tani lëkura juaj është e përgatitur në mënyrë optimale për produktin e kujdesit të lëkurës që do të pasojë.

Shishe 250 ml
Art.-Nr. 116

Deklarata INCI (përbërësit):

Aqua, Butilen Glikol, Panthenol, Laktat Natriumi, Allantoin

Locion Tonik
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more