LOCIONE ANTI COMEDO pH 4,8

Locion alkoolik-ujor me pH acid 4,8 për trajtim pasues për fytyrën pas heqjes së puçrrave, optimale si dhe për trajtimin e papastërtive të tjera të lëkurës.

Shishe 200 ml
Art.-Nr. 1021

Shishe 75 ml (madhësia e udhëtimit)
Art.-Nr. 1921

Deklarata INCI (përbërësit):
Aqua, Alkool, Alkool izopropil, Acid laktik, Laktat alumini, Vaj i gjetheve të Eukalipt Globulus, Hidroksid Natriumi

LOCIONE ANTI COMEDO pH 4,8
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more