Locioni tonik i fytyrës për lëkurë normale dhe të yndyrshme

Për lëkurë të yndyrshme, normale dhe të kombinuara. Largon gjurmët e mbetjeve dhe mbështet vlerën fiziologjike të pH të lëkurës. Pastron lëkurën dhe është freskues i këndshëm. Pas aplikimit të një DR. Toneri BAUMANN për lëkurën është i përgatitur në mënyrë optimale për hidratuesin ose trajtimin që pason.

Shishe 200 ml
Art.-Nr. 1015

Deklarata INCI (përbërësit):
Aqua, Butilen Glikoli, Laktati i Natriumit, Acidi laktik, Hialuronati i Natriumit, Pantenol, Allantoin, Glukozid Kapryl/Kapril, Vaj druri Aniba Rosaeodora

Locioni tonik i fytyrës për lëkurë normale dhe të yndyrshme
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more