LOCION DIELLI 50 FAKTOR

Mbrojtje e përputhshme dhe intensive nga dielli me vitaminën E për mbrojtjen e lëkurës dhe filtrat sintetikë të cilësisë së lartë për mbrojtjen nga dielli në kombinim me filtrin mineral mbrojtës të diellit dioksid titani. Produkti nuk është i papërshkueshëm nga uji dhe për këtë arsye duhet të riaplikohet pas çdo qëndrimi në ujë. Pavarësisht filtrit mineral mbrojtës ndaj diellit, asnjë “zbardhje” nuk vërehet kur aplikohet. Për një mbrojtje të lartë të lëkurës dhe një nxirje intensive dhe afatgjatë. Shënim: Produktet e diellit me kremra kimikë kundër diellit mund të shkëputin manikyrin e thonjve.

Shishe 200 ml
Art.-Nr. 1102

Tub 75 ml (madhësia e udhëtimit)
Art.-Nr. 1772

LOCION DIELLI 50 FAKTOR
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more