LOSIONI INTENSIV

Struktura e lëngshme dhe proporcioni i vajit të aguliçes e bën këtë një alternativë ideale për kujdesin intensiv të lëkurës së thatë dhe të brishtë të fytyrës kur kremrat e tjerë janë shumë të ngjashëm me pastë, ose për ushqim veçanërisht intensiv të lëkurës së thatë në trup. Më e përshtatshme për masazh të fytyrës dhe trupit.

tub 75 ml
Art.-Nr. 1912

tub 10 ml
Art.-Nr. 1512

LOSIONI INTENSIV
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more