LOSIONI PAS DIELLIT

Qetëson dhe freskon lëkurën pas qëndrimit në diell ose në shtratin e diellit nëpërmjet një kombinimi të veçantë të substancave aktive. Djegiet nga dielli zbehen më shpejt dhe intensiteti i nxirjes rritet. Ideale për përdorim në kombinim me ampulat rigjeneruese të vitaminës A.

Shishe 200 ml
Art.-Nr. 1036

Shishe 75 ml (madhësia e udhëtimit)
Art.-Nr. 1936

LOSIONI PAS DIELLIT
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more