Make-up i lëngshum

Përjetoni aplikimin veçanërisht të lehtë dhe të rehatshëm me DR. BAUMANN FFFluid Make-up. Mund të shtrohet derisa të arrihet mbulimi i dëshiruar. Aplikoni Make-up Fluid me një DR të lagur. sfungjer BAUMANN.

Rezultati: Lëkura juaj është mrekullisht mat dhe nuk shkëlqen

tub 30 ml


peach-light
Art.-No. 7045

sand
Art.-No. 7042

light
Art.-No. 7038

beige
Art.-No. 7041

bronze
Art.-No. 7040

medium
Art.-No. 7046

dark
Art.-No. 7039

olive
Art.-No. 7044

chocolate
Art.-No. 7043

Deklarata INCI (përbërësit):
Aqua, Butilen Glikol, Etilheksil Kokoat, Ure, Poliuretani-39, Distearat Poligliceril-3 Metilglukozë, Acetat D-alfa-Tokoferil, Laktat Natriumi, Panthenol, Acid laktik, Allantoin, Gliceril Stearat, 19CI, 1727CI, Xanthan 77491, (+/-) CI 77499

Make-up i lëngshum
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more