Mascara

Qerpikët tuaj do të duken më të plotë dhe më të gjatë me DR. BAUMANN Bojë për vetulla. Pas aplikimit, lëreni rimelin të thahet për një kohë të shkurtër dhe më pas aplikoni një shtresë të dytë në skajet e qerpikëve. Ndani grumbujt me krehër të qerpikëve.

Përfitimi: Hap dhe kornizon bukur sytë.

Shkop 8 ml


brown
Art.-No. 7305

black
Art.-No. 7304

Deklarata INCI (përbërësit):
Art.-Nr. 7305:
Aqua, mikë (dhe) silicë, izododekan, alkool, tribehenin, butilen glikol, trigliceride acide C18-36, alkool stearyl, gummi Arabicum, VA/krotonate/kopolimer vinyl neodecanoate, celulozë, Ceteareth-20-T, Lacticopherox Acid, hialuronat natriumi, dimetikoni stearil, vaj kastori i hidrogjenizuar PEG-40, aminometil propanol, hidroksid natriumi, CI 77499, CI 77492, CI 77491

Art.-Nr. 7304:
Aqua, mikë (dhe) silicë, izododekan, alkool, tribehenin, butilen glikol, trigliceride acide C18-36, alkool stearyl, gummi Arabicum, VA/krotonate/kopolimer vinyl neodecanoate, celulozë, Ceteareth-20-T, Lacticopherox Acid, hialuronat natriumi, dimetikoni stearil, vaj kastori i hidrogjenizuar PEG-40, aminometil propanol, hidroksid natriumi, CI 77499

Mascara
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more