MASK ALOE VERA

Përbërësit e vlefshëm në këtë maskë me bazë xhel punojnë për të qetësuar dhe qetësuar lëkurën e stresuar, të irrituar, të skuqur ose të papastër. Aloe Vera ka veti ftohëse, qetësuese, ndërsa barërat medicinale si kamomili, bazamenti, shija verore dhe livanda e bëjnë këtë maskë ideale për t’u përdorur pas larjes së diellit.

tub 75 ml
Art.-Nr. 1942

tub 10 ml
Art.-Nr. 1542

Deklarata INCI (përbërësit):
Aqua, Xhel Aloe Barbadensis, Butilen Glikol, Ure, Panthenol, Polisorbat 20, Allantoin, Sorbitol, Vaj Satureia Hortensis(dhe)Vaj lulesh Ormenis Multicaulis(dhe)Cypressum Sempervirens Oil(dhe)Juniperus Communis Oil (dhe)Fruta Oil (dhe) Vaj druri i albumit të Santalumit (dhe) vaj druri Aniba Rosaeodora (dhe) vaj lulesh Rosmarinus Officinalis (dhe), Tetrahidroksipropil Etilenediamine, Karbomer, CI 75810

MASK ALOE VERA
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more