Maska me xhel

Një maskë e fuqishme hidratuese që përmban liposome multilamellare, Aloe Vera, vitamina E dhe A, acid hialuronik dhe D-panthenol. Maska me xhel nuk ka nevojë të hiqet pas skadimit […]

Një maskë e fuqishme hidratuese që përmban liposome multilamellare, Aloe Vera, vitamina E dhe A, acid hialuronik dhe D-panthenol. Maska me xhel nuk ka nevojë të hiqet pas skadimit të kohës së caktuar. Çdo produkt që nuk është përthithur mund të masazhohet butësisht ose të fshihet me një jastëk pambuku.

Kavanoz 50 ml
Art.-Nr. 136

Maska me xhel
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more