MASKË KREM për lëkurë normale, të thatë dhe shumë të thatë

Ideale kur lëkura ka nevojë jo vetëm për lagështi dhe substanca aktive, por edhe kur shtresat e sipërme nuk prodhojnë mjaftueshëm vaj. Kaolini i butë në këtë maskë ka një veprim pastrues dhe thellësisht qetësues. Substancat aktive si vaji i jojobës, laktat dhe borziloku ushqejnë intensivisht lëkurën.

tub 75 ml
Art.-Nr. 1067

tub 10 ml
Art.-Nr. 1567

MASKË KREM për lëkurë normale, të thatë dhe shumë të thatë
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more