Maskë krem

Kjo është një maskë pastruese, qetësuese dhe rigjeneruese që përmban kaolinë, e njohur edhe si “toka shëruese”. Pas përfundimit të kohës së caktuar, maska ​​hiqet së bashku […]

Kjo është një maskë pastruese, qetësuese dhe rigjeneruese që përmban kaolinë, e njohur edhe si “toka shëruese”. Pas përfundimit të kohës së caktuar, maska ​​hiqet së bashku me papastërtitë e eliminuara nga maska. Përmban vitaminë E, D-panthenol dhe ure të cilat mbështesin veprimin ushqyes të këtij produkti.

Kavanoz 50 ml
Art.-Nr. 137

Maskë krem
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more