MASKË TERMO E ALGAVE e butë

Maskë e bazuar në kaolinë të butë (argjilë shëruese) dhe alga për pastrim të butë të thellë të lëkurës së fytyrës nën ngrohje të lehtë. Lëkura pastrohet thellë në një mënyrë të butë pa e stresuar apo kulluar lëkurën; ka një efekt stimulues dhe rigjenerues të lëkurës. Lëkura fiton një pamje të freskët dhe të qetë.

tub 75 ml
Art.-Nr. 1780

MASKË TERMO E ALGAVE e butë
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more