Ngjyrë intensive e errët

Përmban të njëjtët përbërës aktivë dhe vajra të vlefshëm si lëkura INTENSIVE normale dhe e kombinuar (shih produktet e kujdesit të fytyrës). Shtimi i pigmenteve minerale i jep lëkurës një pamje të freskët dhe të njëtrajtshme.

Ngjyrë intensive e errët
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more