NIACIN Vitamina B3

(Ampula e niacinës)

Niacinamidi ofron një gamë të gjerë efektesh. Vepron në mënyrë efektive kundër skuqjes së lëkurës, lehtëson hiperpigmentimin, zvogëlon prodhimin e tepërt të sebumit, vepron kundër puçrrave, nxit sintezën e kolagjenit dhe ceramideve në lëkurë dhe në këtë mënyrë parandalon në mënyrë efektive rrudhat dhe mbështet rigjenerimin e lëkurës. Po kështu, zvogëlohet humbja transepidermale e ujit të lëkurës, gjë që ndikon pozitivisht në përmbajtjen e lagështisë së lëkurës. Një mjet i gjithanshëm që është i vështirë për t’u hequr në kujdesin e lëkurës.

Ampulë 7 ml
Art.-Nr. 1138

NIACIN Vitamina B3
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more