PAS LIRIMIT AHA

(Ampula e kurimit pas peeling)

Përbërësit aktivë në këto ampula janë lecitina dhe vitamina C. Shumë të përshtatshme për lëkurën e irrituar, të skuqur p.sh. pas pilingut të lëkurës, për të rigjeneruar barrierën lipidike të lëkurës.

Ampulë 7 ml
Art.-Nr. 1056

PAS LIRIMIT AHA
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more