Pastrues duarsh

Pastrimi i butë, por i plotë i duarve tuaja është parakushti më i rëndësishëm për higjienë të mirë dhe shëndet personal. Prandaj, pastruesi i duarve me detergjentët e tij të butë është ideal për të përmbushur të gjitha kërkesat e higjienës optimale të duarve.

Shishe 250 ml
Art.-Nr. 131

 

Aqua, Butilen Glikoli, Ure, Natriumi Lauril Glukozë Karboksilate (dhe) Lauril Glukozid, Natriumi Lauroil Sarkosinat, Koko-Glukozid (dhe) Oleat gliceril, Acid laktik, Hialuronat natriumi, Vaj Melaleuca Alternifolia, Ajdroraloodola Gun

Deklarata INCI (përbërësit):


Aqua, Butilen Glikoli, Ure, Natriumi Lauril Glukozë Karboksilate (dhe) Lauril Glukozid, Natriumi Lauroil Sarkosinat, Koko-Glukozid (dhe) Oleat gliceril, Acid laktik, Hialuronat natriumi, Vaj Melaleuca Alternifolia, Ajdroraloodola Gun

Pastrues duarsh
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more