PASTRUES FYTYRE

Surfaktantët jashtëzakonisht të butë të bazuar në substanca identike për trupin sigurojnë një pastrim mbrojtës të fytyrës me një veprim të njëkohshëm pastrues dhe trajtues për shkak të lipideve identike të trupit. Pas përdorimit të këtij PASTRIMI TË FYTYRËS, hiqeni me TONIK FYTYRËS ose TONIK FYTYRËS SPECIAL.

PASTRUES FYTYRE
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more