Pastrues fytyre

Për të gjitha llojet e lëkurës Nëse preferoni një pastrues xhel me shkumë për të pastruar poret e thella dhe për të hequr qafe vajin butësisht, […]

Për të gjitha llojet e lëkurës

Nëse preferoni një pastrues xhel me shkumë për të pastruar poret e thella dhe për të hequr qafe vajin butësisht, ne ju rekomandojmë këtë produkt. Pastruesi i fytyrës përmban substanca pastruese jashtëzakonisht të buta dhe të pajtueshme. Suplementi ideal për këtë produkt është Locioni Tonik BeauCaire .

Shishe 250 ml
Art.-Nr. 114

Pastrues fytyre
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more