PEELING FYTYRËS

Ky emulsion O/W përmban mikrofosfat kalciumi të imët për të hequr butësisht qelizat e vdekura të lëkurës. Ka një efekt të menjëhershëm pastrues dhe rafinues me një efekt rigjenerues afatgjatë dhe mbështet dhe intensifikon trajtimin e produkteve që pasojnë.

Shënim: Për shpërndarje optimale të grimcave që zhvishen, ne rekomandojmë ta tundni mirë shishen përpara se të aplikoni produktin.

PEELING FYTYRËS
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more