Pluhur brilant

E bën make up-in tuaj të mbrëmjes të duket edhe më shkëlqyes.

Kavanoz 1.3 g


silver
Art.-No. 7207

gold
Art.-No. 7206

orange
Art.-No. 7201

brown
Art.-No. 7202

violet
Art.-No. 7208

dark-violet
Art.-No. 7209

blue
Art.-No. 7203

night-blue
Art.-No. 7210

ice
Art.-No. 7205

green
Art.-No. 7204

Deklarata INCI (përbërësit):
Art.-Nr. 7201, 7202, 7203, 7204, 7206, 7207, 7208, 7209:
Talk, Oleyl Erucate, Stearat Zink, Miristat Magnezi, Bis-Digliceril Poliaciladipat-2, Mika, (+/-) Alumina, CI 77891, CI 77861, CI 77742, CI 77510, CI 7747791, CI 774779,

Art.-Nr. 7205:
Talk, silicë, Oleyl Erucate, Stearat Zinku, Miristat Magnezi, Bis-Digliceril Poliaciladipat-2, Mika, CI 77891, CI 77861, CI 77499

Art.-Nr. 7210:
Talk, Oleyl Erucate, Kalcium Alumini Borosilikat (dhe) Silicë, Stearat Zinku, Miristat Magnezi, Bis-Digliceril Polyacyladipate-2, Mica, CI 77891, CI 77510, CI 77499

Pluhur brilant
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more