Pluhur i lirshëm

Pluhuri duhet të aplikohet me një furçë pluhuri ose pudër për t’u ngurtësuar dhe mat. Pluhuri me ngjyrë duhet të përputhet me tonin e ngjyrës së fondatinës së përdorur. Pluhuri transparent siguron që baza të jetë e papërlyer dhe jetëgjatë.

Përfitimi: Fondatina juaj është e vendosur dhe pluhuri siguron që grimi e. g. Kamuflazhi qëndron në vend. Lëkura juaj duket krejtësisht mat.

Kavanoz 20 g


transparent
Art.-No. 7056

light
Art.-No. 7053

gold-bronze
Art.-No. 7051

medium
Art.-No. 7054

gold-rosé
Art.-No. 7050

rouge-sahara
Art.-No. 7052

dark
Art.-No. 7055

Deklarata INCI (përbërësit):
Art.-Nr. 7050, 7051, 7052, 7053, 7054, 7055:
Talk, Stearat Zink, CI 77891, CI 77491, (+/-) Alumina, Mica, CI 77499, CI 77492

Art.-Nr. 7056:
Talk, silicë, stearat zinku, lauroil lizinë, CI 77492, CI 77491

Pluhur i lirshëm
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more