KREM ESENCIAL I PASTER per Lëkurë te yndyrshme dhe normale

Pastrimi i butë, por i plotë i duarve tuaja është parakushti më i rëndësishëm për higjienë të mirë dhe shëndet personal. Prandaj, pastruesi i duarve me detergjentët e tij të butë është ideal për të përmbushur të gjitha kërkesat e higjienës optimale të duarve.

Shishe 250 ml
Art.-Nr. 131

 

Aqua, Butilen Glikoli, Ure, Natriumi Lauril Glukozë Karboksilate (dhe) Lauril Glukozid, Natriumi Lauroil Sarkosinat, Koko-Glukozid (dhe) Oleat gliceril, Acid laktik, Hialuronat natriumi, Vaj Melaleuca Alternifolia, Ajdroraloodola Gun

KREM ESENCIAL I PASTER per Lëkurë te yndyrshme dhe normale
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more