KREM ESENCIAL I PASTER per lëkurë të thatë

Ky është një krem i pasur me vitamina E, A dhe D-panthenol, vaj susami dhe alantoinë për kujdesin e veçantë të lëkurës delikate dhe të thatë rreth syve. Përbërësit aktivë që shpërndajnë lagështi punojnë kundër zhvillimit të linjave të holla.

Kavanoz 15 ml
Art.-Nr. 112

tub 7 ml
Art.-Nr. 212

KREM ESENCIAL I PASTER per lëkurë të thatë
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more