QERAMIDA LIPOZOME

Ky produkt i vlefshëm dallohet veçanërisht nga liposome shumështresore shumë të efektshme, si dhe ure, ceramide, acid hialuronik dhe vitaminë E. Në këtë mënyrë pengesa dhe funksioni mbrojtës i shtresës së sipërme të lëkurës forcohet shumë. Vitamina E mbron lëkurën në mënyrë efektive kundër ndikimeve mjedisore si rrezet UV. LIPOSOME CERAMID është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. Rekomandohet veçanërisht për lëkurën e thatë me funksion të dëmtuar pengues në shtresën me brirë. Funksioni pengues i lëkurës mund të dëmtohet nga kujdesi i gabuar i lëkurës, ndikimet mjedisore, procesi natyror i plakjes, mjekimi etj.

QERAMIDA LIPOZOME
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more