QUMËSHT PASTRIMI SPECIALE

Ky qumësht pastrues i pasur me cilësi të lartë, i krijuar për kërkesat më të mprehta, largon si sebumin (vajin) e tepërt dhe grimcat e papastërtive nga lëkura. Në të njëjtën kohë, përbërës aktivë të vlefshëm si Vitamina E, Acidi Hyaluronik, Lecithin dhe Squaleen kanë karakteristika ruajtëse të buta. SPECIAL PËR PASTRIMIN E QUMËSHTIT hiqet me TONIK FYTYRËS ose TONIK SPECIALE TË FYTYRËS. Këto produkte SkinIdent komplimentojnë njëri-tjetrin në një mënyrë ideale, në mënyrë që lëkura të jetë e përgatitur në mënyrë perfekte për trajtimin që vijon.

QUMËSHT PASTRIMI SPECIALE
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more