QUMËSHT PASTRIMI

Ky qumësht pastrues me cilësi të lartë largon sebumin dhe grimcat e papastërtive. Pastron lëkurën në një mënyrë jashtëzakonisht të butë. Në të njëjtën kohë, substancat aktive të vlefshme si vitamina E, acidi hialuronik dhe lecitina kanë karakteristika të buta ushqyese. QUMËSHTI PASTRUES duhet të pasohet nga Toniku I FYTYRËS. Të dy produktet SkinIdent plotësojnë njëri-tjetrin në mënyrë ideale, në mënyrë që lëkura juaj të jetë e përgatitur në mënyrë të përkryer për hidratuesin që do të pasojë. Në dispozicion edhe në madhësi udhëtimi.

QUMËSHT PASTRIMI
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more