Qumësht pastrues

Për të gjitha llojet e lëkurës Ky qumësht pastrues miqësor për lëkurën pastron tërësisht lëkurën tuaj pa e tharë atë. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet […]

Për të gjitha llojet e lëkurës

Ky qumësht pastrues miqësor për lëkurën pastron tërësisht lëkurën tuaj pa e tharë atë. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës dhe mund të përdoret në lëkurë shumë delikate si dhe në zonën e syve për të hequr grimin e syve. Më pas rifreskoni lëkurën tuaj me Losion Tonik BeauCaire për të gjitha llojet e lëkurës.

Tubi 75 ml
Art.-Nr. 1719

Qumësht pastrues
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more