Shkelqyes buzesh

Ky “koleksion gloss” ofron ngjyra transparente dhe delikate me dhe pa shkëlqim. Shkëlqimi përmban pigment me ngjyra intensive dhe për këtë arsye ofron mbulim të shkëlqyeshëm. Është afatgjatë, i jep buzëve një ndjesi të butë të mëndafshtë dhe një pamje me shkëlqim. Përdorimi i vitaminës E të pastër në këtë produkt (35% në tonet transparente dhe 25% në ngjyrat më intensive) e bën këtë lipgloss mbrojtësin dhe trajtuesin optimal të lëkurës.

Shishe 4,5 ml


transparent
Art.-No. 7415

bluesparks
Art.-No. 7419

glitter
Art.-No. 7418

natural
Art.-No. 7413

muscat
Art.-No. 7420

baby
Art.-No. 7414

rosé-light
Art.-No. 7417

rosé
Art.-No. 7416

raspberry
Art.-No. 7412

 

Shënim i rëndësishëm:

Për disa produkte, ngjyra e aplikuar në lëkurë mund të ndryshojë pak nga produkti i koncentruar në enë. Prandaj, ne ofrojmë dy tabela ngjyrash për secilin produkt për të ndihmuar në zgjedhjen e ngjyrës së duhur.

 

ngjyra në enë

ngjyra kur aplikohet në lëkurë

 

Ne ju rekomandojmë të diskutoni zgjedhjen tuaj të ngjyrave në një institut kozmetik Dr. Baumann SkinIdent. Estetikistja juaj do të jetë e lumtur t’ju ndihmojë.

Deklarata INCI (përbërësit):
Art.-Nr. 7412:
Dimer Dilinoleil/Dimetilkarbonat Kopolimer, Squalane, D-alfa-Tokoferil Acetat, Bis-Digliceril Poliaciladipat-2, Vaj Ricini i Hidrogjenuar, Tokoferol D-përzier, Vaj Ricinus Communis, Mika, CI 77491, CI

Art.-Nr. 7413:
Dimer Dilinoleil/Dimetilkarbonat Kopolimer, D-alfa-Tokoferil Acetat, Squalane, Bis-Digliceril Poliaciladipat-2, Vaj Ricini i Hidrogjenuar, Tokoferol D-përzier, Vaj Ricinus Communis, Mika, CI 77891, CI 778914749 CI

Art.-Nr. 7414, 7417:
Dimer Dilinoleil/Dimetilkarbonat Kopolimer, D-alfa-Tokoferil Acetat, Squalane, Bis-Digliceril Poliaciladipat-2, Vaj Ricini i Hidrogjenuar, Tokoferol D-përzier, Vaj Ricinus Communis, Mika, CI 778914914, CI 77891491,

Art.-Nr. 7415:
Dimer disteariltrikarbonat, D-alfa-tokoferil acetat, Bis-Digliceril Poliaciladipat-2, D-Tokoferolë të përzier

Art.-Nr. 7416:
Dimer Dilinoleil/Dimetilkarbonat Kopolimer, D-alfa-Tokoferil Acetat, Squalane, Bis-Digliceril Poliaciladipat-2, Vaj Ricini i Hidrogjenuar, Vaj Ricinus Communis, D-tokoferol të përzier, Mika, CI 778914501, CI 77891, CI 77891451, CI 778914501

Art.-Nr. 7418:
Dimer Dilinoleil/Dimetilkarbonat Kopolimer, D-alfa-Tokoferil Acetat, Squalane, Bis-Digliceril Poliaciladipat-2, Kalcium Alumini Borosilikat(dhe)Silika, Vaj Rici i Hidrogjenuar, D-Tokoferolet e Përzier, CI 76,CI 778

Art.-Nr. 7419:
Dimer Dilinoleil/Dimetilkarbonat Kopolimer, D-alfa-Tokoferil Acetat, Squalane, Bis-Digliceril Poliaciladipat-2, Kalcium Alumini Borosilikat (dhe) Silicë, Vaj Ricini i Hidrogjenuar, Tokoferol D-përzier, Mika, CI 7878

Art.-Nr. 7420:
Dimer Dilinoleil/Dimetilkarbonat Kopolimer, D-alfa-Tokoferil Acetat, Squalan, Bis-Digliceril Poliaciladipat-2, Vaj Ricini i Hidrogjenuar, D-Tokerole të Përzier, Vaj Ricinus Communis, Mika, CI 77891, CI 778914749, CI 77891, CI 77891, 77000, CI 77891, CI 77891, 7700 CI, CI 77891, 77800, CI 77891, 1000, CI 77891, 7700, CI 77891, CI 77891479, CI 77891.

Shkelqyes buzesh
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more