SOLARIUM LIPOSOME

LIPOZOM SOLARIUM
Bazuar në një parim të veçantë të efektit. Vitaminat E që mbrojnë lëkurën dhe beta-karotina shpërndahen në lëkurë me anë të liposomeve. Lëkura mbrohet dhe ushqehet në mënyrë efektive dhe arrihet nxirja më e mirë e mundshme. Mund të përdoret edhe si një locion i mrekullueshëm për trupin, veçanërisht në verë.

Shishe 200 ml
Art.-Nr. 1090

Deklarata INCI (përbërësit):
Aqua, Gjalpë Butyrospermum Parkii, Butilen Glikol, D-alfa-Tokoferil Acetat, Poligliceril-3 Metilglukozë Distearat, Ure, Alkool, Panthenol, Lecithin (dhe) Alkool, Laktat Natriumi, D-Tokoferol-Asofaroteli, Sofaaroteli D-Tokoferol-Sotium, Sofarolet Sodium i përzier, , Acid laktik, Allantoin, Vaj lulesh Ormenis Multicaulis, Çamçakëz Xanthan, Hidroksid Natriumi

SOLARIUM LIPOSOME
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more