LOCION Dielli me 20 Filtra UV Faktor dhe Minerale

Një xhel pa vaj për lëkurë veçanërisht delikate të prirur ndaj alergjive nga dielli dhe puçrrave të Mallorca, përmban vetëm minerale që reflektojnë UV. Për një nxirje veçanërisht të butë, por intensive, që zgjat. Gjithashtu ideale për aktivitete të forta sportive.

Produktet me pigmente minerale për mbrojtje nga dielli janë të shëndetshme, shumë të buta për lëkurën dhe nuk lënë lëndë të dëmshme në lëkurë. Megjithatë, ato duhet të aplikohen shumë mirë, pasi pigmentet minerale priren të lënë një shkëlqim të bardhë në lëkurë.

Shishe 200 ml
Art.-Nr. 1095

Tubi 75 ml
Art.-Nr. 1795

LOCION Dielli me 20 Filtra UV Faktor dhe Minerale
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more