LOCION Dielli me 15 Filtra UV Faktor dhe Minerale

Xhel dielli i lehtë pa yndyrë me vitaminë E që mbron lëkurën, filtër sintetik mbrojtës nga drita me cilësi të lartë me transparencë të shkëlqyer në lëkurë. Për një nxirje veçanërisht të butë, por intensive, që zgjat. Pa vaj dhe emulsifikues, prandaj i përshtatshëm edhe për lëkurë veçanërisht delikate të prirur ndaj alergjive nga dielli dhe puçrrave të Mallorca.

Shënim: Produktet e locionit diellor me filtra kimikë mbrojtës ndaj dritës mund të zhvishen manikyrin e thonjve. 

Shishe 200 ml
Art.-Nr. 1096

Shishe 75 ml(madhësia e udhëtimit)
Art.-Nr. 1996

LOCION Dielli me 15 Filtra UV Faktor dhe Minerale
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more