LOCION Dielli me 20 Filtra UV Faktor dhe Minerale

Mbrojtje e pajtueshme nga dielli me vitaminë E që mbron lëkurën, minerale që reflektojnë UV dhe një filtër mbrojtës nga drita me cilësi të lartë. Për një nxirje veçanërisht të butë, por intensive, që zgjat. Vajrat e vlefshëm natyralë ushqejnë intensivisht lëkurën.

Produktet me pigmente minerale për mbrojtje nga dielli janë të shëndetshme, shumë të buta për lëkurën dhe nuk lënë lëndë të dëmshme në lëkurë. Megjithatë, ato duhet të aplikohen shumë mirë, pasi pigmentet minerale priren të lënë një shkëlqim të bardhë në lëkurë.

Shishe 200 ml
Art.-Nr. 1094

Shishe 75 ml (madhësia e udhëtimit)
Art.-Nr. 1994

LOCION Dielli me 20 Filtra UV Faktor dhe Minerale
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more