LOCION Dielli me 25 Filtra UV Faktor dhe Minerale

Një xhel pa vaj me ceramide dhe acid hialuronik për kujdesin e veçantë të lëkurës delikate dhe të thatë rreth syve. Veprimi i shpërndarjes së lagështirës vepron kundër zhvillimit të linjave të imëta.

Kavanoz 15 ml
Art.-Nr. 113

tub 7 ml
Art.-Nr. 248

LOCION Dielli me 25 Filtra UV Faktor dhe Minerale
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more