LOCION Dielli me 35 Filtra UV Faktori dhe Mineral

Një produkt veçanërisht inovativ dhe i pajtueshëm për mbrojtjen nga dielli, i cili nuk përmban filtra kimikë mbrojtës ndaj dritës – vetëm pigmente minerale mbrojtëse nga drita. Ky locion dielli është i papërshkueshëm nga uji dhe efektiv menjëherë pas aplikimit.

Produktet me pigmente minerale për mbrojtje nga dielli janë të shëndetshme, shumë të buta për lëkurën dhe nuk lënë lëndë të dëmshme në lëkurë. Megjithatë, ato duhet të aplikohen shumë mirë, pasi pigmentet minerale priren të lënë një shkëlqim të bardhë në lëkurë.

Shishe 200 ml
Art.-Nr. 1089

Shishe 75 ml (madhësia e udhëtimit)
Art.-Nr. 1989

LOCION Dielli me 35 Filtra UV Faktori dhe Mineral
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more