LOCION Dielli me 50 Filtra UV Faktor dhe Minerale

Një produkt veçanërisht inovativ dhe i pajtueshëm për mbrojtjen nga dielli, i cili nuk përmban filtra kimikë mbrojtës ndaj dritës – vetëm pigmente minerale mbrojtëse nga drita. Ky locion dielli është i papërshkueshëm nga uji dhe efektiv menjëherë pas aplikimit.

Produktet me pigmente minerale për mbrojtje nga dielli janë të shëndetshme, shumë të buta për lëkurën dhe nuk lënë lëndë të dëmshme në lëkurë. Megjithatë, ato duhet të aplikohen shumë mirë, pasi pigmentet minerale priren të lënë një shkëlqim të bardhë në lëkurë.

tub 200 ml
Art.-Nr. 1801

Tub 75 ml (madhësia e udhëtimit)
Art.-Nr. 1701

LOCION Dielli me 50 Filtra UV Faktor dhe Minerale
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more