SUPER KREM lekure e thate

Një xhel pa vaj me ceramide dhe acid hialuronik për kujdesin e veçantë të lëkurës delikate dhe të thatë rreth syve. Veprimi i shpërndarjes së lagështirës vepron kundër zhvillimit të linjave të imëta.

Kavanoz 15 ml
Art.-Nr. 113

tub 7 ml
Art.-Nr. 214

SUPER KREM lekure e thate
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more