SUPER KREM

Ky produkt tregon se çfarë mund të bëjë kujdesi i lëkurës bionome! Përbërja e pasur por e lehtë e vajrave, vitaminave, lecitinës dhe ceramideve (lipide të lidhura me lëkurën) jep përgjigjen – më mirë se sa mund të përshkruajnë fjalët. SUPER CREAM përmban përbërësit aktivë ekzakt në përqendrime optimale, të cilët janë identifikuar nga ekipi i Dr. Baumann SkinIdent, pas analizave të fiziologjisë së lëkurës, si më efektivët dhe më të përputhshmit. SUPERKREMI mund të përdoret vetëm ose mundësisht pas aplikimit të një DR. Trajtimi me liposome BAUMANN. (P.sh. Super kura LIPOSOME MULTI AKTIVE).

SUPER KREM
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more