Super Kurë LIPOSOME MULTI AKTIVE

Përmban liposome shumështresore shumë efektive, nanozome, ceramide, vaj aguliçe, vaj jojoba, vitamina A + E dhe provitaminë B5. Një produkt luksoz për të përmbushur kërkesat e larta! Rekomandohet nëse dikush dëshiron të shohë se çfarë mund të bëjë kujdesi i lëkurës bionome, ose si trajtim.

Super Kurë LIPOSOME MULTI AKTIVE
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more