Super Sensitive Light

Për lëkurë të yndyrshme

Ky emulsion i lehtë vaj në ujë ka përbërësit më të paktë të mundshëm, por të pajtueshëm. Prandaj është ideale për njerëzit me lëkurë shumë të ndjeshme të cilët luftojnë për të gjetur produkte të përputhshme për kujdesin e lëkurës. Nga substancat aktive të përfshira, theksi vihet në vitaminën E natyrale, ure dhe acidin laktik. Si përbërës vaji zgjodhëm vajin silikoni, i cili është shumë i përputhshëm me lëkurën dhe nuk mund të përzihet me vajra minerale apo parafina. Vaji i silikonit lejon që lëkura të marrë frymë ashtu siç bëjnë vajrat bimore natyrale; në krahasim me vajin mineral, në përqendrime të larta ato nuk krijojnë një shtresë të padepërtueshme në sipërfaqen e lëkurës. Një pengesë e vajit të silikonit është se bio-degradohet shumë më ngadalë në mjedis sesa vajrat bimore natyrale. Prandaj ne rekomandojmë produkte Super Sensitive vetëm për njerëzit me lëkurë shumë të ndjeshme.

Kavanoz 50 ml
Art.-Nr. 150

Deklarata INCI (përbërësit):

Aqua, Butilen Glikoli, Dimetikon, Ure, Alkool Stearil, Distearat Poligliceril-3 Metilglukozë, Stearat Saharozë, Laktat Natriumi, Stearil Dimetikoni, D-alfa-Tokoferil Acetat, Çamçakëz Xanthan, Acid laktik

Super Sensitive Light
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more