Super Sensitive Rich

Për lëkurë të thatë në shumë të thatë

Super Sensitive Rich në krahasim me produktet e tjera Super Sensitive është një emulsion veçanërisht i pasur me ujë në vaj. Substancat aktive, vajrat dhe rekomandimet janë identike me produktet e tjera Super Sensitive.

Kavanoz 50 ml
Art.-Nr. 152

Deklarata INCI (përbërësit):

Aqua, Etilheksil Kokoat, Dimetikoni, Butilen Glikoli, Stearil Dimetikoni, Ure, Hidroksioktakosanil Hidroksistearat, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimetikoni, Laktat Natriumi, D-alfa-Tokoferil Acetat, Klorid Sodiumi

Super Sensitive Rich
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more