SUPLEMENT USHQIMI OMEGA-3

me vaj algash, përmban acidet yndyrore thelbësore omega-3 DHA (acidi dokosaheksaenoik) dhe EPA (acidi eikosapentaenoik)

Përshkrim i produktit

Nuk përmban produkte shtazore (p.sh. vaj peshku) dhe as guaska e kapsulës nuk është me origjinë shtazore (p.sh. xhelatinë peshku). Përmban acide yndyrore esenciale omega-3 DHA (acid docosahexaenoic) dhe EPA (acid eicosapentaenoic), të nxjerra nga Schizochytrium sp. mikroalgave. Këto acide yndyrore formohen nga metabolizmi i organizmit nga acidi alfa-linolenik. Dieta e sotme është shpesh shumë e ulët në acid alfa-linolenik (vitaminë F).
DHA (acidi dokosaheksaenoik) dhe EPA (acidi eikosapentaenoik)

DHA dhe EPA janë nxjerrë nga Schizochytrium sp. algat, një lloj mikroalgash oqeanike, të cilat rriten në rezervuarët e shumimit dhe për këtë arsye pa toksina të dëmshme mjedisore.
DHA dhe EPA formohen brenda organizmit nga acidi alfa-linolenik, një lloj acidi yndyror, përmes një sërë hapash metabolikë. Metabolizimi i këtyre acideve yndyrore është jashtëzakonisht i ngadaltë. Në shumë njerëz, ajo është ndërprerë apo edhe mbyllet plotësisht, veçanërisht për shkak të shumë acideve yndyrore omega-6 në dietën tonë. DHA përmbush shumë funksione të rëndësishme për gjenerimin e membranave qelizore nervore dhe shfaqet në tru në formë shumë të përqendruar. EPA formon hormone kardioprotektive (leukotriene dhe tromboksane).
Doza e rekomanduar

Një kapsulë 1 herë në ditë
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Ruani në një vend të freskët dhe jashtë mundësive të fëmijëve. Suplementet dietike nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të ekuilibruar dhe të larmishme.
Përbërësit me sasi për kapsulë

Vaj algash DHA/EPA 834 mg
DHA 250 mg
EPA 125 mg
Shënim:
Marrja e DR. Suplementet dietike BAUMANN nuk do të thotë që ju duhet të braktisni zakonet e të ngrënit të ndërgjegjshëm për shëndetin. Vetëm kombinimi i një diete të shëndetshme dhe suplementeve dietike të arsyeshme me një program për kujdesin e lëkurës duke përdorur produkte liposome dhe preparate të tjera Dr. Baumann SkinIdent krijon kushtet optimale për lëkurë të shëndetshme dhe një trup të shëndetshëm.

60 kapsula
Art.-Nr. 1061

Përmbajtja:
Kapselinhalt: DHA/EPA-reiches Mikroalgenöl aus Schizochytrium sp. (70, 5 %) Kapsel: modifizierte Maisstärke; Feuchthaltemittel: Glicerinë, Wasser; Verdicker: Carrageen, Natriumcarbonat.

SUPLEMENT USHQIMI OMEGA-3
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more