TONIK I FYTYRËS SPECIAL

Ky tonik i fytyrës freskon dhe pastron lëkurën thellë brenda poreve. Përmbajtja e lartë e Pantenolit dhe përqendrimi i lartë i acidit hialuronik mundëson “para-trajtimin” ideal dhe përgatitjen për trajtimin SkinIdent. TONIK FYTYRE SPECIAL është i koordinuar në mënyrë perfekte me SkinIdent CLEANSING MILK SPECIAL. Ju lutemi përdorni gjithmonë këto dy produkte së bashku në mënyrë që të mund të shijoni efektin sinergjik të të dy produkteve në avantazhin maksimal të lëkurës tuaj.

TONIK I FYTYRËS SPECIAL
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more