TONIK PËR FYTYRËN

Ky tonik freskon dhe pastron lëkurën tuaj deri në poret. Provitamina B5 dhe acidi hialuronik i sigurojnë lëkurës tuaj “kujdes paraprak” ideal dhe e përgatisin atë për produktin e mëposhtëm të kujdesit të lëkurës SkinIdent. TONIKU I FYTYRËS është suplementi perfekt për qumështin pastrues SkinIdent. Ju lutemi përdorni gjithmonë të dy produktet së bashku në mënyrë që lëkura juaj të përfitojë nga efekti sinergjik i të dy produkteve. Në dispozicion edhe në madhësi udhëtimi.

TONIK PËR FYTYRËN
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more