VAJI I Aguliçes së Mbrëmjes

(Ampula e vajit të aguliçes së mbrëmjes)

Këto ampula përmbajnë vaj 100% të pastër të aguliçes së mbrëmjes me një përmbajtje natyrale të lartë të acideve gama-linoleik. Këto ampula rekomandohen veçanërisht për trajtimin e lëkurës së thatë, të ashpër dhe të krisur. Për lëkurën e dëmtuar dhe të plasaritur, vaji i aguliçes së mbrëmjes është një produkt që nuk digjet dhe që shpesh përdoret vetë. Në këto rrethana këshillohet që fillimisht të trajtohet lëkura vetëm me ampulën EVING PRIMROSE OIL dhe përfundimisht në kombinim me ampulën CERAMIDE dhe më pas të kalohet në një regjim të plotë të kujdesit të lëkurës me liposome dhe hidratues. Vaji i aguliçes së mbrëmjes mund të merret edhe nga goja për të siguruar trupin me acide gama-linoike. Një rënie 2 deri në 3 herë në ditë është e mjaftueshme.

Ampulë 7 ml
Art.-Nr. 1057

VAJI I Aguliçes së Mbrëmjes
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more