VITAMINA A

(Ampula e vitaminës A)

Studimet shkencore tregojnë se përdorimi i rregullt dhe i vazhdueshëm i vitaminës A mund të rigjenerojë qelizat e dëmtuara të lëkurës dhe të rrisë përqendrimin e kolagjenit të lëkurës. Rrezet UV me të vërtetë e thajnë lëkurën, kjo mund të balancohet nga vitamina A dhe acidi hialuronik që përmbahen në këto ampula. Kjo mund të funksionojë kundër zhvillimit të parakohshëm të rrudhave. Ideale për përdorim pas qëndrimit në diell ose në shtratin e diellit ose për lëkurën e plakur para kohe, të dëmtuar nga dielli.

Ampulë 7 ml
Art.-Nr. 1047

VITAMINA A
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more