VITAMINA E

(Ampula e vitaminës E – vitaminë E natyrale e shpërndarë në xhel me acid hialuronik)

Këto ampula duhet të aplikohen gjithmonë në lëkurën delikate të fytyrës dhe fytit përpara se të bëni banjë dielli dhe duke përdorur një shtrat dielli. Shtimi i pantenolit dhe uresë i bën këto ampula të përshtatshme për lëkurën e pjekur dhe llojet e lëkurës të cilat janë të prirura ndaj pigmentimit dhe alergjive nga dielli.

Ampulë 7 ml
Art.-Nr. 1046

VITAMINA E
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more