XHEL PËR SY

Një krem i veçantë për lëkurën rreth syve.

Një xhel pa yndyrë me ceramide, acid hialuronik dhe vitaminë E që hidraton thellësisht lëkurën rreth syve. Rekomandohet për humbjen e elasticitetit. Konsistenca jo e yndyrshme e bën atë një bazë ideje për grimin afatgjatë të syve.

Këshillë praktike: Aplikimi i kombinuar i të dy produkteve të kujdesit për sytë (së pari xheli dhe më pas kremi) ka treguar të jetë veçanërisht efektiv.

Kavanoz 15 ml
Art.-Nr. 1011

tub 7 ml
Art.-Nr. 1459

Deklarata INCI (përbërësit):
Aqua, Butilen Glikoli, Ure, Pantenol, D-alfa-Tokoferil Acetat, Glikosfingolipide (dhe) Fosfosfingolipide, Hialuronat natriumi, Allantoin, Polisorbat 20, Tetrahidroksipropil Etilenediamine, Karbomer

XHEL PËR SY
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more