Tretmanet profesionale të fytyrës

Dr. Bauman BIONOME tretmanet e fytyrës.

Kriteret e cilësisë së bionomës për produkte miqësore ndaj lëkurës, kafshëve dhe mjedisit:

Vula e cilësisë “Bionome” jo vetëm që e bën të qartë dallimin nga produktet konvencionale dhe nga “kozmetika natyrale”, por është standard veçanërisht i lartë i cilësisë. Fokusi është në vëzhgimin dhe kujdesin për shëndetin e lëkurës dhe trupit. Me përkushtim dhe konsistencë arrijmë të kemi një lëkurë të shëndoshë dhe të bukur.

Produktet tona

Karakteristikat e cilësisë së kualitetit të bionomës janë produkte që përmbajnë përbërës kompatibil dhe identik me lëkurën:

  • Pa konservues kimikë
  • Pa vajra minerale
  • Pa përbërës me origjinë shtazore – vegan
  • Pa parfum
  • Produkte speciale individuale me vajra esencialë biomore pa parfum